Lehecka se takođe povlači sa Mutua Madrid Opena i Aliassime se plasirao u finale

Lehecka se takođe povlači sa Mutua Madrid Opena i Aliassime se plasirao u finale

Čeh se povredio tokom polufinala sa Kanađanin

MMnogi navijači došli su na seansu u petak uveče na Mutua Madrid Openu nadajući se da će videti pun meč bez povreda posle povlačenja Janika Grešnika, Danila Medvedeva i Horacio Zeballosa.

Nije trebalo da bude zato što je Jirži Lehecka bio primoran da se povuče u polufinalu sa Feliksom Auger-Aliassimeom zbog problema sa leđima. Sa očiglednim šepanjem, otišao je u svlačionicu na 3-3 u uvodnom setu. Jedva da je prošlo 22 minuta. Lečio ga je fizioterapeut turnira.

Čeh se vratio u akciju i pokušao za tri poena: 30-15. Četvrtog je izgubio ravnotežu i pao na zemlju u jednoj od razmena i otišao. Aliasime će finale igrati sa Andrejem Rublevom. Amerikanac stiže odmorniji od bilo koga jer ni sa Grešnikom nije igrao četvrtfinale.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.