Garbinje Muguruza će se ove subote vratiti u centar Manolo Santana… da uruči trofej šampionu

Garbinje Muguruza će se ove subote vratiti u centar Manolo Santana... da uruči trofej šampionu

Teniserka je objavila da kači reket 20 aprila na jednom događaju u Madridu

IDvadesetog aprila, povodom Laureusove nagrade, Garbiñe Muguruza On je u 30. godini saopštio da se definitivno povlači sa teniskih terena. Teniser je godinu i po dana bio odsutan iz profesionalnog kola.

Garbinje, kao što je MARCA naučila, vratiće se ove subote na teniski teren, konkretno Manolo Santana u Madridu.

Razlog je taj što ga je organizacija izabrala da da uruči trofej šampionki finala ženskog singla između Ige Sviateka i Arje Sabalenke.

Da biste pronašli poslednji put kada je Muguruza kročila u centar Caja Mágica, morate da se vratite u 1. maj 2022. kada je izgubila od ukrajinke Kalinine.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.