Mutua Madrid Open danas: nameštaljke, vreme početka i redosled igre 3.

Mutua Madrid Open danas: nameštaljke, vreme početka i redosled igre 3.

Turnir u Madridu ulazi u poslednju deonicu ovog petka.

IMutua Open de Madrid stiže do poslednje deonice ovog vikenda sa Polufinale i finale u svojim glavnim kategorijama.

Posle eliminacije Od Alkaraza i Nadala, naj reprezentativnijih španskih lica na turniru, reprezentaciju lokala imaće u dublu, a španski par Bucsa i Sorribes u ženskom žrebu, i Granolleri sa Argentincima Zebaljosom u muškoj kategoriji.

Nameštaljke i redosled igre danas, 3. maja, na Mutua Madrid Openu

Staza Manolo Santana

  • Počinje u 13 časova: ženski dubl, TPE Su-Wei Hsieh i BEL Elise Mertens VS CZE Barbora Krejčikova i GER Laura Siegemund,
  • Ne pre 16:00: Muški singl, SAD Tejlor Fric PROTIV Rusije Andrej Rublev.
  • Slede: ženski dubl, ESP Kristina Bucsa i ESP Sara Sorribes Tormo VS RUS Anastasia Pavlyuchenkova i RUS Anastasia Potapova.

Staza Arantxa Sánchez

  • Startuje u 14:30: Muški dubl, USA Sebastian Korda & AUS Jordan Thompson VS GBR Jamie Murray & NZL Michael Venus.

Gde gledati Mutua Madrid Open

Mutua Madrid Open možete pogledati na televiziji preko Teledeporte i RTVE Play platforma, kao i da bude dostupan na Movistar Plus+.

Sve što se dešava na turniru možete pratiti online na MARCA.com, uz direktan prenos utakmica, hronike, izjave protagonista i sve detalje događaja na šljaci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.