Prvoplasirani Janik Siner se povlači sa Madrid Opena zbog povrede kuka

Prvoplasirani Janik Siner se povlači sa Madrid Opena zbog povrede kuka

„Kuk me muči ove nedelje i polako postaje sve bolniji. Poslušati savet lekara odlučili smo da je najbolje da ne igramo dalje i da pogoršavamo stvari“, naveo je svetski broj 2 na društvenim mrežama.

MADRID (AP) — Prvoplasirani Janik Siner povukao se u sredu sa Madrid Opena zbog povrede kuka.

Grešnica je u utorak pobedila Karena Kačanova u četvrtom kolu, a u četvrtak je trebalo da se suoči sa Feliksom Auger-Alijasimeom u četvrtfinalu.

„Veoma tužno što moram da se povučem sa sledećeg meča ovde u Madridu“, naveo je svetski broj 2 na društvenim mrežama. „Kuk me muči ove nedelje i polako postaje sve bolniji. Poslušali smo savet lekara, odlučili smo da je najbolje da ne igramo dalje i da pogoršavamo stvari.“

Očekivalo se da će 22-godišnji Grešnik igrati u Rimu pre početka Otvorenog prvenstva Francuske kasnije ovog meseca.

Šampion Australijan opena drži rekord od 28:2 ove sezone i treći put se pojavio u Madridu.

Auger-Aliassime će igrati u svom prvom polufinalu ATP 1000 od Pariza 2022. Kanađanin će se suočiti ili sa trećim nosiocem Danilom Medvedevim ili sa 30. nosiocem Jiržijem Leheckom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.