Alkaraz prošao testove, vraća se treninzima u subotu i u utorak putuje u Rim sa Semjuelom Lópezom

Alkaraz prošao testove, vraća se treninzima u subotu i u utorak putuje u Rim sa Semjuelom Lópezom

Španac će rođendan provesti sa porodicom i prijateljima u Mursiji

CArlos Alkaraz izgubio je juče u četvrtfinalu Mutua Madrid Opena od Andreja Rubleva. Po završetku meča, teniser se sastao u sali sa svim članovima svog tima. Objasnio im je senzacije koje je imao na stazi i da nisu bile najbolje u njegovoj desnoj ruci.

Zbog toga će Alkaraz, kako je MARCA saznala, ovog petka biti podvrgnut testovima u toj oblasti kako bi isključio bilo kakav fizički zastoj. Ako rezultati budu pozitivni, Španac je već osmislio svoju mapu puta za Masters 1000 u Rimu.

Karlitos bi se vratio treninzima u subotu. U nedelju će moći da provede 21. rođendan sa porodicom i prijateljima i to tek sledećeg utorka, 7. maja, kada putuje u Rim gde će igrati Masters 1000 u italijanskoj prestonici. On će kao trener biti u društvu Samjuela Lopeza, kao i na Australijan openu.

Teniser iz El Palmara, koji brani prošlogodišnje treće kolo na terenima Foro Italika, ima mogućnost dodavanja vrednih poena, kao i samopouzdanja, pre napada na Rolan Garos.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.