Paula Badosa oporavlja fizičkog trenera Dejvida Antonu da ponovo pokrene karijeru

Paula Badosa oporavlja fizičkog trenera Dejvida Antonu da ponovo pokrene karijeru

Teniserka želi da stavi tačku na fizičke probleme koji su je proganjali u poslednje vreme

Paula Badosa, potonula na WTA rang listi, nalazi se na 124. Želi ponovo da pokrene karijeru u 26- oj godini života. Nakon što je poslednjih meseci patila od različitih fizičkih problema, posebno u leđima, teniserka je odlučila da se okrene i vrati u prošlost.

Zato je vratio Davida Antonu kao fizičkog trenera, istu onu koja radi sa drugim španskim sportskim zvezdama kao što su Willy Hernangomez ili Alehandro Galán.

Sam Antona je bio taj koji je saopštio vest na svojim društvenim mrežama: „Ponovo se okupljamo sa svim entuzijazmom da ostvarimo ciljeve, znamo i želimo to da uradimo. Naporan rad, strpljenje, odlučnost i vera u proces. Pređimo na to“, piše on. Trener prati poruku sa fotografijom njih dvoje u teretani.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.