Najšpanskija Alkaraz u svoje vreme u Madridu: Patike sa bojama zastave i imenom grada

Najšpanskija Alkaraz u svoje vreme u Madridu: Patike sa bojama zastave i imenom grada

Španac se igrao sa imenom glavnog grada Španije u cipelama

DPosle druge posete Nike-ovom štabu u Bivertonu prošlog marta, američka kompanija radi na sve većem prilagođavanju odeće i obuće Karlosa Alkaraza, nove ikone svetskog tenisa.

Posle poslednjeg US Opena mogao se pročitati na njegovim cipelama čuveni moto tenisera: glava, srce i loptice, u Madridu je otišao malo dalje i video najviše španskih Karlitosa.

Tokom svoja tri meča na Mutua Madrid Openu, Španac je nosio cipele sa svojim imenom i crvenom i žutom bojom španske zastave. Čak je unutra bilo i ime glavnog grada Španije.

Logo je veoma važna odluka jer će ostati sa mnom do kraja života

Karlos Alkaraz

Imamo male razgovore sa Najkom. Još uvek nismo lansirali specijalizovanu liniju na mene, što je moj brend, ali radimo na tome. Da, priиali smo o tome da imam komplete, љto mi se sviрa. Nadam se da ću jednog dana biti kao Rafa jer on bira komplete, svoju liniju, svoj brend, logo… Nadam se da ću doći do njegovog nivoa.„, priznao je Karlitos u poslednjem intervjuu za MARCA.

Teniser još uvek nije definisao koji logo će ga identifikovati: „To je važna odluka jer će ostati sa mnom do kraja života“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.