The Alcaraz Counter-Chronicle – Seyboth: The Spider Cam, Pelé, Sampras and the Manzanares Wasps

The Alcaraz Counter-Chronicle - Seyboth: The Spider Cam, Pelé, Sampras and the Manzanares Wasps

Nije svaka utakmica nezaboravna, ali svaka utakmica je važna

Pili iz nekog razloga Tehnika da priznajemo da ne znamo, Pauk kamera caja Mágica je ostao oprezan Udaljenost od Karlos Alkaraz tokom celog meča protiv Tijaga Seyboth Divlje. Pratio ga je na ulazu u stazu, izmeрu dvostrukog reda. loptasti dečko koji, vojska u svom raspoređivanju i u svom povlačenju, prati ulazak protagonista, u Stadion Manolo Santana. Onda se povukao na visine sada zaklonjenog krova dok je kamerman bio u pratnji peške Karlos Alkaraz iz tunela u ono što je nekada bila stolica, a sada Sofi.

Trend se nastavio tokom pada. Spider Cam se sveukupno zadržao Prilično daleko protagonista a naročito Karlosa u promenama strana. Vaši planovi Zatvorite Drћali su kamere jedno drugom. Kao što smo rekli, razlog je verovatno tehnički. Zato što bi bila tanka rečenica da razmišljate o tome šta želite – ko? Čuvajući sećanje na Indijan Vels van Alkarazovog uma, kada je taj roj Migratorne pčele jurišao na Centralni sud i zaglavio se u Pauk kamera. Ni od toga nije bilo mnogo rizika: margine renaturalizovane Manzanares, zajedno sa Caja Mágica, su više Ose od Pиele a povremeno proleće koje imamo ove godine u Madridu ne ide u prilog njegovom izleganju ovih dana. Vreme je ovih dana osciliralo Između hladnoće i hladnoće. Pomalo liči na igru, mada je na kraju oživela.

Pit Sampras nikada nije osvojio Rolan Garos. Igrao sam se tamo sa ogromnim Elegancija mada bez mnogo Efikasnost I to je ostalo Muster, Kurir, Agasi ili Bruguera van domašaja. Prethodne runde su obično prolazile bez većih šokova i na kraju jednog dana jedan od njih je upitan „Još jedan dan u kancelariji na terenu, Pite?“ I Pit, koji je igrao bolje nego što je pričao, Odobren.

Kada u sebi 15 godina Pogledajte rekord Karlosa Alkaraza i stotine osvojenih mečeva i desetine izgubljenih mečeva se pojavljuju u njemu. kao jedan od prvih. Kao deo ‘Intrahistory‘ (svakodnevni trenuci koji nemaju istoriju, ali su Cigle koji će pratiti Karlosa Alkaraza. Možda se niko ne seća toga osim jednog od Poklon juče u Caja Mágici da će reći „zato što sam gledao Alkaraz kako igra kada sam bio veoma mlad“ i Tijago, setite se toga na vizitkarti Vrednost, koji je bio golman Korinćanima Pedesetih godina prošlog veka pisalo je »prvi golman Pele je postigao gol protiv„. Ali to su ove igre Oni koji vode do titula. Tomas Sakupim Rekao je to kad sam odigrao poen bilo koji na bilo kom turniru sam mislio da igram meč loptu u finalu Rolan Garosa. I zaista, te tačke Odveli su ga do toga. I da pobedim.

Jer iako su sve žurke Vaћno Nisu svi Nezaboravno. Od juče možemo da kažemo ono što je Servantes rekao: „To je bilo -Tijago- i nije bilo ničega.“ Za Alkaraz Sutra Biće to neki drugi dan i prošlost Sutra će imati još jedan meč. Nekima od nas je dosta – izvinite, drugovi, znam da se od vas to traži – da pitaju nas da li će Alkaraz biti novi Nadal. Neжe biti. To će biti Alkaraz jer neće biti drugog Nadala na isti način kao i Garbinje Muguruza Nije bio novi Arantxa Sančez Vikario. A Alkaraz može da ispadne Tako veliki Kao Nadal, ali biće Različite. U njegovom meču protiv Tijaga Sejbota Vajlda bilo je nekih Naravno na tribinama i još više u kutijama. To će verovatno biti rešeno kako runde budu odmišle. Za 15 godina videćemo…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.