Alkaraz: „Kada pogodim agresivniji forhend, još uvek ne verujem u potpunosti podlaktici“

Alkaraz: "Kada pogodim agresivniji forhend, još uvek ne verujem u potpunosti podlaktici"

Španac donosi pozitivne zaključke posle prve dve utakmice

Karlos Alkaraz čestitao je sebi na prolasku na poslednjih 16 na Mutua Madrid Openu treću godinu zaredom. Španac je na kraju utakmice govorio o senzacijama koje ima svojim forhend šutem posle povrede podlaktice.

Oseжanja. „Kada pogodim agresivniji forhend, razmišljam kako će moja podlaktica reagovati. Još uvek mu ne verujem, to mi je u mislima. Huanqui mi kaže da igram opušteno i guram ruku napred i to je ono što radim.“

Alkaraz pobedio Brazilca Vajlda u dva seta i ušao u 16. kolo bez muke

Štruf, sledeći protivnik

„Malo mu je neprijatno, ima servis i volej, dobre prizemne udare… Igrajući na ovom nivou daću sebi šansu da pobedim u igri.“

Srećan sam što vidim da se Rafa takmiči onako kako on radi

Alkaraz i Nadal ћivi u Madridu. „Srećan sam što se takmičim i što vidim da se Rafa takmiči onako kako radi. Lepo je što obojica igramo u Madridu“.

Nadmorska visina u Caja Mágici. „Lično mi nije teško sa promenama. Nije mi teško da dođem u Madrid i prilagodim se visini“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.