Sviatek izgubio gem od Sorribesa i španski tenis ostaje bez reprezentativca u Madridu

Sviatek izgubio gem od Sorribesa i španski tenis ostaje bez reprezentativca u Madridu

Poljak je četvrti put pobedio rodom iz Kastelona, pobedivši u 12 uzastopnih utakmica

LNade Sara Sorribes da iznenadiM Iga Sviatek je trajao koliko i prvi gem, koji je završen brejkom za Španca. Od tada pa na dalje, monolog iz WTA broja 1, koji je zajedno igrao 12 utakmica, da bi zatvorio povoljan skor 6-1, 6-0 To je šesta krofna najboljeg tenisera na planeti.

Soribes, najbolji nacionalni reket, neće moći da parira četvrtfinalu 2022. godine, što je njen najbolji učinak na turniru. Provalila je u prvih osam na druga dva WTA 1000 događaja.

Učenica Silvije Soler i Paka Foguesa pobedio Eša Barti na Igrama u Tokiju kada je Australijanac prvi put rangiran. Dešava se da Swiatek, na zemlji, svira nešto drugo. Od njegovih 19 titula, sedam je na šljaci, uključujući Rolan Garos, u izdanjima 2020, 2022. i 2023..

Živi u dublu

Eliminacijom Sorribesa, Španski ženski tenis ostao je bez reprezentativke u žrebu za singl reprezentaciju. Sari je ostao dubl. Zajedno sa svojom sunalištem Kristinom Bucsa, on je već u četvrtfinalu.

Na drugoj strani, Sviatek postaje tek drugi igrač mlađi od 23 godine koji se dva puta pojavio u četvrtfinalu Madrida. Beatriz Hadad Maia te иeka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.