Karlos Alkaraz uzima slobodan dan: Ne trenira u Čaja Mágici pred 16. kolo sa Štrufom

Karlos Alkaraz uzima slobodan dan: Ne trenira u Čaja Mágici pred 16. kolo sa Štrufom

Španac radi samo fizičke radove u teretani sa svojim fizičkim trenerom i fizioterapeutom

Karlos Alkaraz nije trenirao na terenima Caja Mágice u ponedeljak. Posle nedelju dana pripremnih sesija i dve zvanične utakmice, Španac i njegov tim, prema MARCA, odlučili su se za pauzu u kojoj će se suočiti sa najvažnijim delom Mutua Madrid Opena, koji počinje sutra sa 16. kola sa Jan-Lenardom Štrufom.

Alkaraz je radio u teretani u ponedeljak pored svog fizičkog trenera Alberta Lledóa i njegovog fizioterapeuta Huanjo Morena.

Nije prvi put da Karlitos uzima slobodne dane usred turnira. To je uradio prošle godine na Rolan Garosu (polufinale), Vimbldonu (šampionu) ali i na US Openu (polufinalu).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.