Ovacije za Nadala i POTPREDSEDNIKE: Raúl, Broncano… I volim te Rafa!

Ovacije za Nadala i POTPREDSEDNIKE: Raúl, Broncano... I volim te Rafa!

Posle odlaska na teren pred meč protiv Cachína

DaDa, to je bio prijem staze Manolo Santana do Rafael Nadal u meču protiv Čačana. Mnogi VIP navijači nisu želeli da propuste meč: Raul Gonzalez Blanko, Bronkano, Rudi Fernandez, Antonio Lobato…

Rafael Nadal je nastavio da napreduje na Mutua Madrid Openu, gde posle pobede nad Aleksom de Minaurom u subotu Španac nastavlja da se penje na ATP listi. Petoplasirani šampion Mastersa 1000 skočio je u ponedeljak na centralni teren Manola Santane kao broj 391 na svetu, nadmašivši taj top 400 tako što je već sakupio 50 bodova na turniru u Madridu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.