Medvedev i krov Caja Mágica „Ko odlučuje o ovome? Iluminati?“

Medvedev i krov Caja Mágica "Ko odlučuje o ovome? Iluminati?"

Rus je želeo da se krov razvuče

Da Daniil Medvedev Ne voli zemlju Napad, iako je već pobedio. Možda je zato često malo Osetljivi kada je njegov red da igra na njemu. U njihovom meču trećeg kola Mutua Madrid Open pre Sebastijana Korda Dao je još jedan primer za to, iako je ovog puta, za razliku od drugih prilika, pokazao svoj Smisao za humor.

Činjenica je da je bivši svetski broj 1 bio Koљta poprilično da nadmaši amerikanca koji dolazi. U jednom trenutku igre bio je iznerviran, možda vetrom ili svetlom, ili je možda samo želeo da sebi da Vreme je za razmišljanje i pitao sudiju svog meča, Španca Nača Forcadell, da je Krov Caja Mágica. Medvedev i Korda igrali na stadionu Arantxa Sanchez a akcija bi uticala na Lehecka-Monteiro faze 3.

Međutim, turnir u Madridu regulisan je propisima Turnir na otvorenom A krov može da se položi samo ako Kiša ili postoji očigledna opasnost od kiše, što nije bio slučaj. Forcadell je odgovorio da nije bilo do njega Odgovorio Medvedev „A koga bi trebalo da pitate? Ko odluиuje o ovome? Iluminati?“, što je smešno, zašto poricati.

Daniil i Korda su nastavili da se igraju, na otvorenom, i Rus Pobedio 5-7, 7-6 i 6-3. Na susednom koloseku Lehecka Pobedio je Monteiro 6-4, 7-6.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.