Rafa Nadal sada ima 100 bodova u Madridu i penje se na 207 mesta uz tri pobede

Rafa Nadal sada ima 100 bodova u Madridu i penje se na 207 mesta uz tri pobede

Španac, koji je turnir počeo na 512. mestu, popeo se na 305. mesto i u slučaju titule vratio bi se u top 50

Rafael Nadal On nastavlja da osvaja Mutua Madrid Open. 100 zarađenih bodova zahvaljujući kvalifikacijama za nokaut fazu turnira omogućava im da se popnu na 207 mesta Na rang listi: ide od 512 do 305.

I viљe nego љto Balearic moћe da se uzdiћe. U stvari hipotetička titula u nedelju na Caja Mágici bi ga vratila u ATP top50, sa realnom mogućnošću dolaska kao jedan od 32 nosioca na Rolan Garos, u zavisnosti od njihovog rezultata u Rimu. Tako bi se izbegli kokosovi orasi iz žreba u prve dve runde.

Rafa Nadal pobedio Čačana za nešto više od tri sata igreAP VIDEO

U sportu, stvari se menjaju veoma brzo„, rekao je Nadal koji je bio pesimista kada su u pitanju njegove šanse pre nego što je debitovao u TMS-u. On je već u četvrtoj rundi gde ga čeka Čeh Jirži Lehecka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.