Nadalov razgovor sa Froilánom, unukom kralja emeritusa: „Zagrljaj dedi!“

Nadalov razgovor sa Froilánom, unukom kralja emeritusa: "Zagrljaj dedi!"

Radoznali sastanak putem video poziva zabeležio je ‘Movistar Plus+’.

LSlike ‘Movistar Plus+’ Rečeno nam je o čudnom razgovoru između Rafa Nadal y Froilán de Marichalar y Borbón. Nakon što je pobedio Kačina, teniser je putem video poziva stavljen u kontakt sa unukom kralja emeritusa.

„Zdravo Felipe, kako si? Malo smo propatili,“ Rafa mu je rekao. Froilán je, nakon što mu je čestitao, objasnio Rafi da im je takođe bilo teško: „Takođe patimo odavde, iz Abu Dabija, zbog tebe.“

Rafa je takođe želeo da se seti kralja emeritusa: „Pozdrav dedi, pošalji mu veliki zagrljaj“. Na šta je Froilán odgovorio da ga takođe vidi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.