Grešnica pretukla Kotova u punoj kući i Andreeva „poklonila“ odaje na svoj 17 rođendan

Grešnica pretukla Kotova u punoj kući i Andreeva "poklonila" odaje na svoj 17 rođendan

Učenica Končite Martinez stiže do svoje najnaprednije runde u ovom trenutku na WTA 1000 ili Grend slemu

IJanikova saziva moć Greљnik i onih od Mutua Madrid Open Dočarani su da naprave svetskog broja 2, prvog nosioca turnira i koji igra sa Đoković I Alkaraz Svetski broj 1 će igrati, u prvom meču noćnog zasedanja, na terenu Pun protiv Pavela Kotov, ruski teniser koji je trenutno 72. ATP i jedan je od onih koji igraju jednom nogom na stazi Izazivaи i još jedan u ATP- u, iako u poslednje vreme ima veći pristup ‘velikim’ događajima. Poznat je i po živopisnoj figuri svoje Majka, koji ga svuda prati i čiji Ponaљanje Na tribinama ga ponekad ne vole mnogo rivali njegovog sina. Mada na tribini Dimenzije od Stadion Manolo Santana razblaženija je.

Stvar je u tome, Kotov, koji obično greši na strani nepravilnost, mogao je da produži meč protiv Grešnika da nije izgubio Ћrtva od nje. U drugom setu je imao loptu za treći na Janikov servis. Tada je navikao Pobediti. Ponekad je trpeo impresivne duele od Grešnika Nišandžije u kojoj je postigao sjajne poene… ali koji je potom poništio sa Glup Greške. Janik je takođe imao šansu da završi meč ranije, ali je završio sa prednoškom od 6-2, 7-5. On će se sada suočiti sa Kačanov, Kobolli je pobedio 7-5, 6-4 za plasman u četvrtfinale

Mutua Madrid Open

Takođe i Myrrh Andreeva, velika mlada senzacija ženskog tenisa, dostigla šta je ona Bolje rezultat do sada na Mastersu 1000 ili Grend slemu. Momentalni učenik Konиita Martinez je pobedila Jasmin Paolini sa 7-6, 6-4 i proslavila sedamnaesti rođendan poklonijući sebi par poklona. Odaje finala protiv kojeg će igrati Sabalenka, Koji je pobedio Kolinsa, šampiona Majamija, 4-6, 6-4, 6-3

S druge strane, istakao je Kokon poraz Gauff, koji je do sada bio u sjajnoj formi i pao na Medison Kljuиeve 7-6, 4-6, 6-4. Felikse, sa druge strane, Auger-Aliassime Čini se da su povratili dobru liniju igre i već su u 16. kolu. Mensik se povukao protiv njega sa 6-1, 1-0. Rud on se takođe plasirao u četvrto kolo pobedom nad Kameronom Norijem 6-2, 6-4.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.