Alkaraz – Štruf: u koje vreme i gde gledati Mutua Madrid Open 2024 besplatno danas

Alkaraz - Štruf: u koje vreme i gde gledati Mutua Madrid Open 2024 besplatno danas

Španac i Nemac ponoviće finale Mutua Madrid Opena u 16 rundi u utorak

LZahtevi rivala se povećavaju kako bi se Karlos Alkaraz u svom učešću na Mutua Madrid Openu. Posle poraza Tijago Sejbot Vajld, Španac, odmara se u ponedeljak pre nego što se ukrsti sa Jan-Lenardom Štrufom u 16 rundi dan kasnije.

Alkaraz – Štruf, uživo

Alkaraz i Štruf su se sastali u tri navrata i Španac dominira prethodnim po Dve pobede za jednu. Poslednji put su se sastali u poslednjem finalu Mastersa 1000 na Čaja Mágici.

Alkaraz - Štruf: u koje vreme i gde gledati Mutua Madrid Open 2024 besplatno danas

U koje vreme su Alkaraz i Štruf u 16. kolu Mutua Madrid Opena?

Carlos Alcaraz i Jan-Lennard Struff će se sastati ovog utorka, 30. aprila u 16. kolu turnira na terenu Centra Manolo Santana Ne ranije od 16:00..

Gde gledati Alkaraza i Štrufa u 16. kolu Mutua Madrid Opena na TV-u?

Meč između Karlosa Alkaraza i Jan-Lenarda Štrufa možete pogledati na televiziji preko Teledeporte i RTVE Play platforme, kao i preko Movistar Plus+.

Gde gledati meč između Alkaraza i Štrufa onlajn?

Sve što se dešava u meču između Karlosa Alkaraza i Jan-Lenarda Štrufa možete pratiti onlajn na MARCA.com sa emisijom uživo, hronikom, izjavama protagonista, kao i svime što je na šljaci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.