Alkaraz – Rublev: u koje vreme i gde besplatno gledati Mutua Madrid Open 2024

Alkaraz - Rublev: u koje vreme i gde besplatno gledati Mutua Madrid Open 2024

Španac i Rus sastali su se samo jednom, pošto je Karlitos pobedio u grupnoj fazi ATP finala u Torinu

Karlos Alkaraz On će se u sredu vratiti u akciju gde će igrati protiv Andreja Rubleva u četvrtfinalu Mutua Madrid Opena. To će biti prvi igrač top 10 koji je prešao put Špancu u pokušaju da odbrani titulu u Čaja Mágici.

U koje vreme su Alkaraz i Rublev u četvrtfinalu Mutua Madrid Opena?

Karlos Alkaraz i Andrej Rublev sastaće se ove srede, 1. maja, u četvrtfinalu turnira na centralnom terenu Manolo Santana najkasnije do 16 časova.

Gde gledati Alkaraza i Rubleva u četvrtfinalu Mutua Madrid Opena na TV-u?

Meč između Karlosa Alkaraza i Andreja Rubleva možete pogledati na televiziji preko Teledeporte i RTVE Play platforme, kao i preko Movistar Plus+.

Gde gledati meč između Alkaraza i Rubleva onlajn?

Sve što se dešava na meču između Karlosa Alkaraza i Andreja Rubleva možete pratiti onlajn na internetu MARCA.com uz direktan prenos, hroniku, izjave protagonista, kao i sve ono što sudski događaj na šljaci ima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.