Gde danas gledati Nadala protiv Lehecke: U koje vreme igra i TV kanal za meč Mutua Madrid Open 2024

Gde danas gledati Nadala protiv Lehecke: U koje vreme igra i TV kanal za meč Mutua Madrid Open 2024

Španac će igrati ovog utorka, bez odmora, u 16. kolu protiv Čeha Jiržija Lehecke

Rafael Nadal, koji nije odigrao četiri meča na istom turniru od US Opena 2022. on će imati priliku da doda taj broj zvaničnih mečeva na Mutua Madrid Openu, nakon što je u ponedeljak pobedio Pedra Kaćina.

Bez odmora, Španac se ovog utorka suočava sa 16. kolo Mastersa 1000 u Madridu protiv Jirži Lehečka, 22, zauzeo je 31. mesto na ATP listi. Ne postoji presedan izmeрu njih dvojice.

Nadal protiv Lehecke: u koje vreme, gde gledati danas besplatno i TV kanal meča Mutua Madrid Open 2024
Nadal protiv Lehecke: u koje vreme, gde gledati danas besplatno i TV kanal meča Mutua Madrid Open 2024

U koje vreme je Nadal protiv Pedra Kaćina u trećem kolu Mutua Madrid Opena?

Rafa Nadal i Jirži Lehecka će igrati ovo Utorak, 30. april u centru Manolo Santana u 22h., i to ne pre 9.15 uveče, u poslednjoj smeni dana.

Gde gledati Nadala protiv Lehecke na TV-u u 16. kolu Mutua Madrid Opena?

Meč između Rafe Nadala i Jiržija Lehecke možete pogledati na televiziji preko TVE-ove La1 i RTVE Play platforme, kao i preko Movistar Plus+.

Gde gledati meč Nadala i Lehecke preko interneta?

Sve što se dešava u meču Nadala i Lehecke možete pratiti na internetu MARCA.com uz direktan prenos, hroniku, izjave protagonista, kao i sve ono što ovaj događaj na šljaci ima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.