Nadal nije čekao kraj i usred meča je otišao u svoju ložu da se raspita o rezultatu Real Madrida

Nadal nije čekao kraj i usred meča je otišao u svoju ložu da se raspita o rezultatu Real Madrida

Balearskog tenisera je zanimao rezultat ekipe Real Madrida sredinom drugog seta

QRafa Nadal je lojalan sledbenik Real Madrida nije ništa novo, a dokaz za to je da je usred drugog seta njegov meč u 16. kolu Mutua Madrid Opena, na putu nazad sa pauze i Pre nego što je trebalo da servira, otišao je u svoju ložu da se raspita o rezultatu ekipe Real Madrida.

Sa 5-7 i 3-4 dole na semaforu, Balearic Islander je, dok je pripremao svoj peškir i spremao se da se pozicionira da servira, prišao svojoj loži za rezultat Real Madrida protiv Bajern Minhena, koji je završen nekoliko minuta ranije i zaključio rezultatom 2:2.

U intervjuu posle pobede protiv Čačana već je rekao da će se sa promenom vremena njegov meč poklopiti sa mečom Real Madrida u Ligi šampiona, „nažalost to nije vreme koje nije ono što bih voleo, ali s obzirom na današnje okolnosti, najmudričnije je igrati u tom trenutku umesto u 16 sati. Postojale su dve opcije, turnir je izabrao tu i slažem se. Loša stvar je što se poklapa sa nečim drugim...“, rekao je balearska teniserka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.