Alkaraz je gledao polufinale Lige šampiona i Nadalov poslednji meč u Madridu u restoranu De Marija

Alkaraz je gledao polufinale Lige šampiona i Nadalov poslednji meč u Madridu u restoranu De Marija

Dvostruki veliki šampion je imao rezervisano vreme da bude sa svojom porodicom i timom

Karlos Alkaraz napustio Caja Mágicu u utorak sa dovoljno vremena da vidi polufinale Lige šampiona između Madrida i Bajern Minhena i 16. kolo za Rafaela Nadala i Jiržija Lehecku.

Videću ih obojicu na više ekrana“ našalio se. Teniser je, zajedno sa članovima svog tima,i izmestio restautanta De Mariju, njegov favorit u glavnom gradu Španije i gde se oseća kao kod kuće.

U privatnoj sobi, u pratnji celog njegovog tima, Pratio je fudbalsku utakmicu na televiziji i preko telefona rezultat svog idola Rafe na poslednjem učešću na Mastersu 1000.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.