Katie Boulter i Alex de Minaur su držali svoju vezu u tajnosti na početku

Katie Boulter i Alex de Minaur su držali svoju vezu u tajnosti na početku

Turistički par otkrio je priču dok su se šegačeli o ljubavi i životu u čuvenom madridskom parku Retiro.

Na početku nove veze, većina mladih parova jedva čeka da svoju veliku vest lansira u svet putem posta na društvenim mrežama, ili za one koji su u očima javnosti, pojavom na crvenom tepihu. Međutim, kako su ljubitelji tenisa saznali ove nedelje, to nije bio slučaj za Kejti Bulter i Aleksa de Minaura na početku njihove romanse pre četiri godine.

Naime, kako su otkrili u novom videu snimljenom na Mutua Madrid Openu, bili su rešeni da urade suprotno, a aktivno su se trudili da svoju procvat romanse drže u tajnosti od radoznalih očiju drugih na ATP i WTA turnejama.

„Sećaš se onog vremena kada smo doručkovali za odvojenim stolovima?“ Boulter pita, dok par šegači o ljubavi i životu u čuvenom madridskom parku Retiro. De Minaur se seća, uz notu da bi se „ljuljali do doručka u različito vreme“.

„Različita vremena, kao 10 minuta kasnije“, dodaje Boulter. „To je tako istina, da ljudi ne bi saznali.“

„Radi svaki put“, odgovara Australijanac uz smeh.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

Objava koju deli #MMOPEN (@mutuamadridopen)

Ovih dana, par je više nego srećan da podeli svoju ljubav sa svetom. Obojica su ove godine dostigli novi plasman u karijeri, čak su i osvojili titule zajedno istog vikenda u martu, i žestoko kritikovali novinare koliko su naučili jedni od drugih. Boulter (27) je prošle godine na Vimbldonu rekla da se divi temperamentu i profesionalizmu svog udvarača na terenu, dok de Minaur kaže da ga je Boulter naučio da pobede i poraze drži u boljoj perspektivi.

„On je osoba sa najviše na zemlji koju sam ikada upoznala“, kaže ona.

Ta autentičnost je bila očigledna čak i dok su se kretali ranim, nepoznatim danima svoje romanse.

„Mislim da je ono što je takođe bilo veoma važno, u ranoj fazi je da smo pričali o tome da nam je tenis prioritet broj jedan, i da bismo sve to uradili, samo pronalazeći taj balans. Mislio sam da će biti prilično teško“, rekao je on.

„Sada, nažalost, provodimo više vremena zajedno“, našalio se Australijanac, na šta je Boulter odgovorio: „Ja sam odličan dodatak.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Katie Boulter (@katiecboulter)

Slatki klip takođe vidi kako par jela na prvom sastanku (za kafu, ponudu koju je de Minaur prethodno odbila), upoređuju se sa golubovima koji se šetkaju po parku, a Boulter se osvrće na sopstveno putovanje u karijeri. U ovo vreme prošle godine bila je rangirana van Top 100, a još uvek nije osporavala glavni žreb na šljaci na nivou turneje.

„Zar ne mislite da je suludo kako sam, kao, u ovo vreme prošle godine, igrao u Japanu, bio sam rangiran kao 150. Svidelo mi se“, smeje se ona.

„Sećam se da si mi rekao: ‘Neću igrati ljuljašku na šljaci u životu, odbijam da igram na šljaci’. I evo vas, cela godina kasnije, Top 30“, dodaje on. „Ispunjava me puno radosti, što mogu da ti kažem, ‘Rekao sam ti.’

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.