Zašto se Morgan Ridl ne stidi „WAG“ etikete: ‘To je samo akronim’

Zašto se Morgan Ridl ne stidi "WAG" etikete: 'To je samo akronim'

Film Tejlora Frica „Chanel-clad tennis WAG uzdizanje vimbldonske modne igre“ nedavno je prikazan u britanskom Vogue-u.

Sklonite se, Karlos Alkaraz i Barbora Krejčikova? Najveći pobednik Vimbldona za dve nedelje možda je upravo Morgan Ridl, devojka uticajna devojka na društvenim mrežama američkog četvrtfinaliste Tejlora Frica.

Njujork Tajms već ju je nazvao „najpoznatijom ženom u muškom tenisu“ i sada, Britanski Vog je istakla Riddle kao „Chanel-clad tennis WAG uzdizajući vimbldonsku modnu igru“ u novom stilu.

Pročitajte još: Citat dana: Pobeda Tejlora Frica nad Zverevim bila je „za devojčice“, kaže Morgan Ridl

„Završavam Vimbldon sa britanskim Vogom“, podelila je Ridl na Instagramu u postu o odjavi.

„Tako zahvalna svim devojkama koje prate ovo putovanje i zaista sam imala neverovatne dve nedelje“, dodala je ona. „Neverovatno ponosan na tebe (Taylor Fritz)!! Do sledeće godine.“

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Morgan Riddle (@moorrgs)

Na Šampionatu, Ridl je već ukrala naslove nakon što je nekoliko njenih Instagram priča posle meča postalo viralno posle fricove pobede nad Aleksandrom Zverevim u četvrtom kolu. Zagonetka je podstakla nekoliko navijača Centralnog suda da „glasno navijaju“ – što je Zverev kasnije imao problema u razgovoru sa Fricom – a potom proglasio pobedu svog dečka „za devojčice“ – što su obožavaoci na internetu uzeli da budu velovana udarca u Zverevu čekiranu istoriju sa bivšima.

Sama Zagonetka je kasnije pojasnila da je cela stvar „preuveličana“ i da nije bilo „zle krvi“ između bilo koje umešane strane, i obrisala postove.

Posle Fricove pobede u četvrtom kolu, njegova devojka Morgan Ridl podelila je nekoliko (sada obrisanih) Instagram priča zbog kojih su fanovi pričali.

Posle Fricove pobede u četvrtom kolu, njegova devojka Morgan Ridl podelila je nekoliko (sada obrisanih) Instagram priča zbog kojih su fanovi pričali.

Fric je nastavio da gubi od Lorenca Musetija u veoma zabavnom četvrtfinalu u pet seova, čime je okončao svoju kampanju na Vimbldonu. Ali dok je Amerikanac bio zauzet izjednačavanje najboljeg rezultata u karijeri u All England klubu, Riddle je takođe bio zauzet.

Britanski Vog dokumentuje Riddleove dane na Vimbldonu dok vloguje za sopstvene društvene naloge kao što su YouTube i TikTok – gde objavljuje redovna ažuriranja sa teniskih stadiona, kolo Formule 1, globalne sportske i kulturne događaje kao što je Rojal Askot i još mnogo toga – između snimanja sadržaja iza kulisa za zvanične kanale Vimbldona.

Pročitajte još: Lorenco Musetti osvaja Tejlora Frica za prvo veliko polufinale u drugom najboljem danu u životu

Zagonetka takođe govori o životu i rutini na putu, njenom poprima teniski stil i tome što je kreator sadržaja sa punim radnim vremenom – i zašto se ne stidi nekada omalovažavajuće „WAG“ etikete.

„Uvek sam veoma grlila reč“, kaže keri Mekdermot iz Voga. „To je samo akronim.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.