Real Zaragoza C.T. domaćin RPT-MARCA kolo sa svim kategorijama omladinskog tenisa

Real Zaragoza C.T. domaćin RPT-MARCA kolo sa svim kategorijama omladinskog tenisa

Dvadeset prvo kolo najstarijeg kadetskog kola u Španiji

LVeličanstveni objekti Teniski klub Real Zaragoza biće domaćin, još godinu dana, sve omladinske kategorije U12, U14, Sun16 i U18 koji odgovara XXIX RPT National Circuit – MARCA Challenge U12, U14, U16 & U18 U16 by Wilson, koji će se odigrati iz Od 22 do 28 jula, sa preliminarnom fazom dani 20 i 21, organizovan od strane Profesionalna registracija tenisa uz podršku Kraljevske Federacije Љpanac Tenisa i Federacije Aragonese tenisa.

Više od 300 igrači iz cele Španije u ovoj disciplini, koji će imati Víctor Garsija kao direktor turnira. Registracija se zatvara sledećeg ponedeljka 15 jul u 9 uveče i otvoreni su na novom sajtu Kola.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter omladinskog tenisa u Španiji, organizuje od 1995 RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će se računati u svom XXIX izdanje Sa 74 testa širom Španije, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac tenisa i saradnje HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University & APE sport. Ove godine više od 6.000 Kockari.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.