Kada je Đoković – Musetti igrao: raspored i gde gledati polufinale Vimbldona na TV-u i onlajn

Kada je Đoković - Musetti igrao: raspored i gde gledati polufinale Vimbldona na TV-u i onlajn

Srbin i Italijan suočili su se u poslednjem izdanju Rolan Garosa pobedom “Nole“ u pet setova

NOvak Đoković će na centralni teren Vimbldona tražiti prolaz u finale turnira u Londonu. Suočiće se sa Italijanom Lorenco Musetti nego da stigne na zakazani termin posle četvrtfinalne utakmice u kojoj pobedio Tejlora Frica u pet setova. Srbin će se u duelu suočiti odmornije. Bio je pošteđen habanja i suza suočavanja sa Aleksom de Minaurom. Australijanac se povukao zbog povrede kuka i automatski dao ‘Nole’ prolaz u polufinale.

Đoković on je, sa 37 godina i 49 dana, treći najstariji teniser u polufinalu Vimbldona u Open eri posle Kena Rouzvola (1974) i Rodžera Federera (2019).

Đoković i Musetti sastali su se šest puta uz pet pobeda srpskog tenisera, od toga dve u 2024: Monte Karlo (7-5 i 6-3) i Rolan Garos, gde Peti set je postignut (7-5, 6-7, 2-6, 6-3 i 6-0) u meču koji je završen u 3:17 ujutru, što je rekord noćnog života na turniru u Parizu. Jedina pobeda Italijana bila je u Monte Karlu 2023. godine (4-6, 7-5, 6-4).

Kada je polufinale Vimbldona između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija?

Meč između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija u polufinalu Vimbldona konačno će se igrati ovog petka, 12. jula u vreme koje još uvek nije poznato dok se ne saopšti red igre.

Gde gledati polufinale Vimbldona 2024. između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija na TV-u?

meč između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija polufinale Vimbldona možete pogledati putem Movistar Plus+ preko svojih #Vamos i Movistar Deportes kanala.

Gde pratiti polufinale Vimbldona 2024. između Novaka Đokovića i Lorenca Musetija na internetu?

Polufinale Vimbldona može se pratiti MARCA.com u nedelju uz uživo, hroniku i izjave protagonista.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.