Marsel Granoljerov i Horacio Zeballos stižu do svog devetog Grend slem polufinala i vraćaju mesto broj 1

Marsel Granoljerov i Horacio Zeballos stižu do svog devetog Grend slem polufinala i vraćaju mesto broj 1

Špansko-argentinski par pobedio je Nemce Kravita i Pueca u dva seta

Marcel Granollers i Horacio Zeballos vežbaju iz dana u dan kao vrhunski nosioci žreba za Vimbldon. Špansko-argentinski par plasirao se u sredu u svoje deveto Grend slem polufinale, treće na londonskoj travi, pošto su pobedili Nemce Tim Puetz i Kevin Krawietz, osmi nosilac, 6-4, 7-6(3). Još uvek nisu izgubili nijedan set na turniru. Naredni protivnici biće mu Australijanci Maks Pursel i Džordan Tompson.

Pobeda nije samo još jedna u karijeri Granollersa i Zeballosa kao što će im omogućiti da povrati broj 1 specijalnosti kada se ATP rang lista ažurira na kraju trećeg velikog.

Finalisti u izdanjima 2021 i 2023, najbolji duo trenutka želi da ode korak dalje i Konačno premijerno prikazan njegov rekord u ‘majorima’.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.