Rajbakina savladala Svitolinu i predstavila kandidaturu za titulu

Rajbakina savladala Svitolinu i predstavila kandidaturu za titulu

Kazahstanci su na dve pobede od ponavljanja titule na Vimbldonu 2022 godine

Elena Rajbakina, jedina preostala igračica u ženskom singlu koja zna kako je pobediti na Vimbldonu, pokazala je u sredu svoj status velikog favorita.

Kazahstanac, broj 4 na rang listi, dao je dobar izveštaj Ukrajinke Eline Svitoline, rezolutno 6-3 i 6-2. Poluge Rajbakine, šampionke u izdanju iz 2022. godine, bilo je nemoguće suprotstaviti protivniku koji je učinio dovoljno da dođe dovde. Statistika ne laže: 28 pobednika do 8.

Svitolina neće moći da parira polufinalu 2023. godine dok njen dželat čeka pobednika meča između Svitoline i Svitoline u četvrtak. Jelena Ostapenko i Barbora Krejčikova.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.