Karlos Alkaraz već ima plan za polufinale: trenira danas, odmori se sutra, golf, sastane se sa Norisom…

Karlos Alkaraz već ima plan za polufinale: trenira danas, odmori se sutra, golf, sastane se sa Norisom...

Španac će u četvrtak prekinuti vezu sa tenisom, što je njegova uobičajena rutina da se pripremi za veliki događaj poput petka

Nili rutine koje funkcionišu moraju biti promenjene. Carlos Alcaraz veruje u to, kao i članovi njegovog tima. Teniser je već osmislio plan kako da stigne u najboljim mogućim uslovima, i fizički i mentalno, do polufinala u petak na Vimbldonu sa Danilom Medvedevim.

Carlitos trenira ove srede na terenima Aorangi Parka i poleteće u četvrtak slobodno, kako je MARCA saznala. Neжe dirati reket.

Danas planira da provede popodne igrajući golf sa svojim trenerom Huanom Karlosom Fererom, ali pre toga ima sastanak sa britanskim vozačem Landom Norisom.

Nije prvi dan da Mursijanac ide na teren za golf pored Vimbldon parka. To je učinio i u poslednjem izdanju. Rezultat je bio da je prošle nedelje podigao trofej.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.