Novi život manekenke teniserke optužene da je lopov i koja se misteriozno penzionisala: Ovako se ponovo pojavila

Novi život manekenke teniserke optužene da je lopov i koja se misteriozno penzionisala: Ovako se ponovo pojavila

Kamila Đorđi se ponovo pojavila na svojim društvenim mrežama posle misterioznog povlačenja iz tenisa nakon što je optužena za neplaćinu i krađu

Kamila Đorđi, italijanski teniser koji Misteriozno se penzionisao u 32- oj godini nakon što je optužen da je pobegao u SAD zbog neplaćanja i krađe antičkog nameštaja, ponovo se pojavila dva meseca kasnije kako bi na Instagramu pokazala više od 740.000 pratilaca svog novog života.

Bivša teniserka, koja je postala broj 26 na svetu, ponovo se pojavila na svojim društvenim mrežama kako bi objavila tri slike u svojim ‘pričama’ u kojima pokazuje kako se oseća.

U jednoj od svojih poslednjih intervencija na društvenim mrežama, Kamila Đorđi je objavila da „Ima mnogo neistina o meni. Ali potvrđujem: povlačim se“.

Camila Giorgi je pod istragom italijanskih poreskih vlasti

Nakon njegove misteriozne objave o penzionisanju ‘La Gazzetta dello Sport’ izvestio je da Gardija di Finanza vodi istragu protiv Kamile Đorđi zbog „praznina“ u njenim fiskalnim odgovornostima.

Istražitelji veruju da je Đorđi, koji je uronjen u pravosudni proces u Vićenci zbog slučaja lažnih Kovid vakcina sa pevačicom Madam, napustio Evropu i preselio se u Sjedinjene Države.

‘Corriere della Sera‘ izveštava da je Kamila Đorđi „pobegla i uzela neki starinski nameštaj u vrednosti od oko 100.000 evra“ i da nije platila šestomesečnu kiriju za vilu u Kalencanu (u blizini Firence).

Vlasnik vile se prijavio u ‘La Repubblica’ da je „učinilo da polovina našeg nameštaja nestane. Persijski ćilimi, fini nameštaj, pa čak i starinski sto od pola tona. Govorimo o gubicima između 50 i 100 hiljada evra.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.