Đoković se suoиio sa BBC-jem nakon insistiranja na kontroverzi sa navijaиima: „Imate li još pitanja?“

Đoković se suoиio sa BBC-jem nakon insistiranja na kontroverzi sa navijaиima: "Imate li još pitanja?"

Intervju je trajao samo 98 sekundi nakon što se Srbin probudio ljut na insistiranje na pitanjima vezanim za incident sa javnošću

Novak Đoković Umoran je od potrage Kontroverze oko njegove figure od strane nekih medija, uglavnom Britanaca.

Đoković izviždao publiku na Vimbldonu

Srbin je otišao u intervju za BBC, koji poseduje prava na Vimbldon u Velikoj Britaniji, a ispitivan je samo o kontroverzi sa navijačima u ponedeljak tokom njegove runde od 16 mečeva sa Holger Runeom.

Imate li još pitanja? Da li je to samo to, ili ćeš me pitati o mojoj sledećoj utakmici? Da li je treće pitanje o istoj stvari i već sam rekao ono što sam imao da kažemĐoković je rekao novinaru pre nego što je ustao i otišao u roku od 98 sekundi od sedenja.

Za intervjuera imao je vremena da izgovori ime De Minaur, na šta je 24-godišnji veliki šampion odgovorio: „Siguran sam da će biti komplikovano.“ Novak je u potrazi za plasmanom u polufinale turnira ove srede protiv Australijanca, čija je majka Španjolka i živi u Alikanteu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.