Karlos Alkaraz i ono što se najviše ističe kod Medvedeva: „On je kao zid, doseže sve lopte“

Karlos Alkaraz i ono što se najviše ističe kod Medvedeva: "On je kao zid, doseže sve lopte"

Španac razgovarao sa Moratom pred četvrtfinale Vimbldona

CArlos Alkaraz predstavlja lice dobro obavljenog posla. Dvadesetjednogodišnji Španac se u utorak kvalifikovao za svoje šesto Grend slem polufinale, drugo na travi Vimbldona, pošto se vratio iz seta protiv Amerikanca Tomija Pola.

Medvedev, u polufinalu. „Veoma sam srećan što sam u polufinalu i što ću se ponovo suočiti sa njim. Većina utakmica zavisi od mene i to je prilično dobro. I za dobro i za loše zavisi od mene. Daniil je kao zid, doseže sva muda.“

Zabavu. „Znam da neću igrati svoj najbolji tenis svaki dan, ali pokušaću da pronađem rešenja da budem bolji i pobedim protivnika“.

Šest ‘Grend slem’ polufinala. „To što imam toliko polufinala ima težinu od mojih rivala, koji znaju da moraju da urade velike stvari da bi mogli da me pobede“.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.