Alkaraz – Medvedev: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Alkaraz - Medvedev: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Španac i Rus ponoviće polufinale poslednjeg izdanja Vimbldona

Karlos Alkaraz nastavlja čvrstim korakom i stiče poverenje u Vibdon. Onda novi Vraćam se protiv Tomija Pola u četvrtfinalu, meč koji je počeo da komplikuje Mursijana posle izgubljenog prvog seta, Alkaraz se vraća u polufinale Vimbldona sa svojom najboljom verzijom na travi.

Pred njim će biti bacanje Medvedev, koji je osvojio peti i poslednji set protiv Janika Grešnika, jedan od favorita za podizanje krune u Londonu. Rus je znao kako da se oporavi i vrati se nakon što je Italijan počeo da vodi igru da se vrati u polufinale pobedivši 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6 i 6-3, za 4 sata potpisavši jedan od najboljih mečeva ovog izdanja Grend slema.

Oboje ponovo će se oglašati polufinale poslednjeg Vimbldona, u kojoj Španac je komotno pobedio 6- 3, 6- 3 i 6- 3. To će biti šesti susret njih dvojice, sa povoljan balans za Alakaraz sa četiri pobede protiv ruske dvomeča.

Medvedev će doći sa željom za osvetom, ne samo za prošlogodišnje polufinale, već i za njihov poslednji duel u finalu Indijan Velsa, gde je Alkaraz ponovo savladao svetskog broja pet u dva seta 7-6(5) i 6-1.

Kada je polufinale Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva?

U polufinalnom meču Vimbldona 2024. između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva igraće se ovo Petak, 12 jul u vreme koje tek treba da se utvrdi.

Gde gledati polufinale Vimbldona 2024. sa Karlosom Alkarazom i Danilom Medvedevim na TV-u?

Četvrtfinale Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva može se videti preko Movistar Plus+ preko svojih kanala #Vamos i Movistar Deportes.

Gde pratiti polufinale Vimbldona 2024. sa Alkarazom preko interneta?

Sve što se dešava u polufinalu Vimbldona može se pratiti u MARCA.com cuživo, hronika i izjave protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.