Unakrsna vatra između Zvereva i devojke Tejlor Fric

Unakrsna vatra između Zvereva i devojke Tejlor Fric

Morgan Ridl bacio pikado na nemačkog tenisera posle pada na partnera, dok je ‘Saša’ kritikovao njegov stav tokom meča

IMeč 16. kola Vimbldona između Aleksandra Zvereva i Tejlora Frica To je bio rolerkoster emocija, u svim aspektima. Sa jedne strane, nemački teniser je šepao u levom kolenu posle pada koji je doživeo u prethodnom kolu protiv Norija. I pored toga, uspeo je da uzme prva dva seta protiv Frica, ali Amerikanac se na kraju vratio na epski način i pobedio 4-6 6-7(4) 6-4 7-3(3) 6-3.

Međutim, uprkos epskom povratku, reflektori su bili fokusirani na ono što se dalje dešavalo. Prva stvar koja je iznenadila prisutne je Dugo ćaskanje na mreži koju su imala oba tenisera na kraju meča, što bi se ubrzo shvatilo kada je Morgan Riddle postavio video koji pleše na svoje mreže gde si mogao da pročitaš „kada tvoj čovek pobedi za sve devojke“.

Uticajnik i model sa 320 hiljada pratilaca na Instagramu On je mislio na nedavne optužbe koje je nemački teniser imao zbog nasilja u porodici nad bivšim partnerom, koje su na kraju rešene sa Zverev je dao novac drugoj strani koja je umešana da se suđenje ne bi ni odigralo.

Mislim da u njegovoj loži ima ljudi, koji nisu iz sveta tenisa, koji su preterali

Aleksandar Zverev, svetski broj 4

Odgovor Zvereva

Nemački teniser je takođe imao svoj red da odgovori na konferenciji za medije posle meča, gde je poslat po ukusu para broj 12 na ATP rang listi. „Mislim da postoje i drugi ljudi koji su možda u njegovoj (Fricoj) loži koji nisu iz sveta tenisa, koji Možda ne gledaju sve utakmice. Malo su preterali„, osuđen je ‘Saša’.

Posle svih kontroverzi koje su nastale, Morgan je sve što se desilo klasifikovao kao „nesporazum“ na svojim mrežama. „Izbrisao sam svoje priče kada sam video da je nesporazum nastao i posledice koje su imali u medijima. Nisam mislio ni na šta što se desilo van teniskog terena i nema polemike između bilo koga„, reče model.

‘Govedina’ sa Rinderknechom

Preko noći, tip introvertan kao Fric je postao Katalogiziran kao novi ‘nevaljalac’ na stazi. U prvoj nedelji turnira imao je i razmenu reči sa Arturom Rinderknehom, kome je rekao u pozdravu na mreži „Lepo se vrati kući.“

To je zato što ga je francuski teniser nazvao „plačljivim“ u nagomilavanju meča, prisećajući se Fricov gest prema francuskoj javnosti na Rolan Garosu 2023. godine tokom njihovog sukoba, kada im je naredio da ućute posle napetog meča. Tenis, džentlmenski sport, Počinje da ima ‘šou’ koji su mu mnogi tražili.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.