Grešnik proverio kiseonik u krvi u trećem setu četvrtfinala Vimbldona

Grešnik proverio kiseonik u krvi u trećem setu četvrtfinala Vimbldona

Doktor turnira je otišao na teren sa puzioksimetarom nakon što je Italijan prošao kroz svlačionice

Janik Grešnik, svetski broj 1 i prvi nosilac u žrebu za Vimbldon, flertovao je sa penzijom u utorak tokom četvrtfinalnog meča protiv Danila Medvedeva.

Italijanski teniser, sa jednakim setom i nakon što je pokazao negativan govor tela u nekoliko faza, Morao je da prekine meč na 2-3 da bi mu kiseonik u krvi bio izmeren kroz pulsni oksimetar. „Ne osećam se dobro“, rekao je on portugalskom fizioterapeutu Dejvidu Piresu pre nego što je prišao i doktor turnira.

Jannik je priznao brejk protiv njega na startu trećeg seta i čak je napustio sud zbog indispozicije da prođe kroz svlačionice sedišta All England Cluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.