Neprepoznatljivi Đoković! Izviždao je deo tribina na Vimbldonu

Neprepoznatljivi Đoković! Izviždao je deo tribina na Vimbldonu

Srpski teniser eksplodirao je u intervjuu u podnožju terena, umoran od konstantnog nepoštovanja sektora tribina Vimbldona

Novak je svirao ja16. kolo na Vimbldonu protiv Dane Holger Hune (6-3/6-4/6-2) koje je pobedio bez mnogo poteškoća. Međutim, ovaj sastanak neće se spustiti u sećanje na sam tenis, ako ne zbog velika polemika koja se desila oko ‘Nole’. Kao što vidimo na snimku, srpski Bio je veoma ispaljen zbog stava koje su tribine imale sa sobom tokom celog meča.

I tako je to saznao u Intervju na terenu. Videli smo. Đokovićtotalno neprepoznatljivo, punjenje protiv Grandstand sektor prisutan na Vimbldonu koji je pokušao da izbacite ga iz igre sve vreme. ‘modus operandi’ bio sledeći: amateri koji Nisu saosećali sa Srbinom navijali su za Runea Produžavanje „U“ u njeno ime. Ovo je izazvalo zvuk koji Bilo je kao izviždanjeJasno usmeren ka srpskom.

„Onim ljudima koji nema nameru da poštuje igrače Želim vam Laku noć„, rekao je Đoković pokušavajući da emulirajući ruganje navijačima Vimbldona. „Igrao sam na terenima mnogo neprijateljskijeVeruj mi Nećeš moći da me pobediš, zaključio je Srbin.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.