Alkaraz – Pol: u koje vreme i gde gledati meč na Vimbldonu danas na TV-u

Alkaraz - Pol: u koje vreme i gde gledati meč na Vimbldonu danas na TV-u

Njihov duel u četvrtfinalu turnira oboriće rekord koji oba igrača imaju sa po dve pobede

Karlos Alkaraz nastavlja svoj put u odbrani za krunu na Vimbldonu. Uprkos Baci set Ugo Humbertu U 16. kolu, gde je Španac imao odličan prekid veze u trećem setu, Alkaraz je znao kako da se probudi na vreme i zapečati pobedu u četiri seta do 6-3, 6-4, 1-6 i 7-5, za 2 sata i 58 minuta.

U sledećem testu nivo se ponovo povećava, i suočiće se sa Tomi Pol, 13 na svetu. Američki jahač je upravo zamenio El Palmara kod Queena, gde je osvojio titulu pošto je u finalu pobedio Lorenca Musetija. Pored toga, 27-godišnji teniser je bio Dћelat od Roberto Bautista u 16. kolu Vimbldona, pošto je pobedio Španca 6-2, 7-6(3) i 6-2.

Ovim trijumfom, Pol ima devet pobeda na londonskoj travi zaredom. Amerikanac i Alkaraz Sastali su se u četiri navrata, nerešeno 2-2 u prethodnim. Njihov duel u četvrtfinalu Vimbldona biće njihov Prvi licem u lice na travi.

Alberto PezzaliAP

Kada je četvrtfinale Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Tomija Pola?

Meč četvrtfinala Vimbldona 2024 između Karlosa Alkaraza i Tomija Pola igraće se ovo Utorak, 9. jul u drugoj smeni terena 1, sa početkom u 16 časova u Španiji.

Gde gledati četvrtfinale Vimbldona 2024. sa Karlosom Alkarazom i Tomijem Polom na TV-u?

Četvrtfinale Vimbldona između Karlosa Alkaraza i Tomija Pola može se videti kroz Movistar Plus+ preko svojih #Vamos i Movistar Deportes kanala.

Gde pratiti četvrtfinale Vimbldona 2024. sa Alkarazom preko interneta?

Sve što se dešava u četvrtfinalu Vimbldona može da se prati u MARCA.com sa prenosom uživo, hronikom i izjavama protagonista. Takođe ćete moći da ga pratite u potpunosti i u realnom vremenu na Radiju Super Sport.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.