Đoković – de Minaur: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Đoković - de Minaur: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Srbin i Australijanac su se u tri navrata suočili sa povoljnim bilansom za drugo svetsko prvenstvo sa dve pobede

NOvak Đoković nastavlja da se diže na viši nivo na Vimbldonu. Srpski pudobno nadjačao danski Holger Rune, za samo dva sata i devet minuta 6-3, 6-4 i 6-2. Ono što je u početku počelo kao najkomplikovaniji meč do sada završilo se kao najodlikovaniji za Balkan, sa mnogo inferiornim Holger Runeom. U njihovom šestom susretu, prvi put Danci nisu uspeli da osvoje nijes set u meču.

Međutim, u svom petnaestom nastupu u četvrtfinalu trećeg Grend slema u sezoni, potražnja i nivo ponovo rastu. Pred njim će biti Aleks de Minaur, broj devet na ATP listi koji je upravo pobedio Francuza u svojoj rundi 16 Artur Fils 2-6, 4-6, 6-4 i 3-6.

Srbin i Australijanac Sastali su se tri puta, uz povoljan balans za drugo Svetsko prvenstvo sa dve pobede. Njihov poslednji meč bio je poslednje izdanje Mastersa u Monte Karlu 1000, gde je Srbin pobedio 7-6 i 6-4.

Međutim Alex de Minaur već zna kako je pobediti ‘Nole’ 2024, pošto ga je pre nekoliko meseci pobedio u Kupu Junajteda 6-4 i 6-4. Njihov četvrtfinalni meč na Vimbldonu biće njihov prvi susret na travi.

Kada je četvrtfinale Vimbldona između Novaka Đokovića i Aleksa de Minaura?

Meč između Novaka Đokovića i Aleksa de Minaura u četvrtfinalu Vimbldona igraće se na Sreda, 10 jul u vreme koje tek treba da se utvrdi.

Gde gledati četvrtfinale Novaka Đokovića i Aleksa de Minaura na Vimbldonu 2024?

Četvrtfinale Vimbldona između Novaka Đokovića i Aleksa de Minaura može se videti kroz Movistar Plus+ preko svojih #Vamos i Movistar Deportes kanala.

Gde pratiti četvrtfinale Vimbldona 2024. sa Đokovićem preko interneta?

Sve što se dešava u četvrtfinalu Vimbldona može da se prati u MARCA.com sa prenosom uživo, hronikom i izjavama protagonista.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.