Sem Kveri kopira Instagram fotografisanje Eženi Bušar, sa urnebesnim rezultatima

Sem Kveri kopira Instagram fotografisanje Eženi Bušar, sa urnebesnim rezultatima

Jednom vimbldonske zvezde, aktuelni igrači PPA Tura… i honorarne modele?

Dok akcija na Vimbldonu pogađa drugu nedelju, dve bivše tribine na travi se malo zabavljaju jedna na drugu: finalistkinja 2014. godine Eženi Bušar i polufinalista iz 2017. godine Sem Kveri kombinovali su za „zajedničko“ Instagram fotografisanje koje je ostavilo internet u šavovima.

Zabava je počela za njih dvoje, koji se sada zajedno minguje kao igrači na PPA Turu u profesionalnom turšiji, kada je Bušar na svom Instagram nalogu postavila seriju fotografija na otvorenom na kojima je pozirala u zlatno okovanom zelenom bikiniju.

„Nedelje su za rad u dvorištu“, je ona je cheekily napisala seriju na otvorenom iz Majamija, dok je ležala na stolici na travnjaku, držala baštensko crevo i grabuljala lišće.

To je izazvalo nešto kreativno u Kveriju, koji je sve vreme ovog sveta imao na rukama sa svojom ženom od šest godina, Ebi Dikson, i njihova dva mlada sina na odmoru.

„Zapravo sam razmišljao da uradim sličnu foto montažu krajem ove nedelje“, obrazložio je on u komentarima Bušarovog posta.

Isporučio je, od sopstvenog zelenog kupaćeg kostima, do pritiska vode u bašti. Pogledajte urnebesne rezultate za sebe.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Sam Querrey (@samquerrey)

Rezultati su bili hit kod navijača, a aktuelnih i bivših tenisera takođe.

„Ovo je otišlo platinasto“, rekao je Rajli Opelka, dok Bjanka Andresku i Lejla Fernandez nisu mogle da prestanu da se smeju.

„OMG“, šampion Otvorenog prvenstva SAD 2019.

Kveri je zasluge za umetnički pravac drugog PPA profesionalca, Vesa Barouza, pripisao zapanjujućem poslu pronalaženja mojih dobrih uglova.“

Bušar je, na njenu zaslugu, uzela celu stvar u hodu, odgovorivši: „Hajde da sledeći put uradimo zajedničko fotografisanje.“

Već znamo To Collab bi postao viralan.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.