Karlos Alkaraz oporavlja rutinu i uzima slobodan dan pred četvrtfinale sa Tomijem Polom

Karlos Alkaraz oporavlja rutinu i uzima slobodan dan pred četvrtfinale sa Tomijem Polom

Španac je odlučio da ostane kod kuće i provede dan odmarajući se sa svojim timom

Karlos Alkaraz je od 13 časova rezervisao teren za trening na Vimbldonskom parku Aorangi.. Konačno, Murcian odlučio je da uzme ponedeljak slobodno, rutina koja je postala naviknuta posle zahtevnih mečeva i pre suočavanja sa poslednjim istezanjem ‘Grend slema’. Ovog utorka igraće četvrtfinale protiv Amerikanca Tomija Pola.

Alkaraz ostaje kod kuće i odmara se sa ostatkom svog tima. I teniser i njegov stručni štab Smatraju da su poslednja dva meča, pet i četiri seta, dovoljna priprema za ono što je ostalo.

Pol se pojavio na trening bacanjima, koji je u nedelju pobedio Roberta Bautistu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.