Ema Radukanu opravdava sedeljku mareju: „Morala sam da odredim prioritete u svom telu“

Ema Radukanu opravdava sedeljku mareju: "Morala sam da odredim prioritete u svom telu"

Britanci su se prijavili za mešovito sa Endi Marejem i izbrisani su istog dana kada će debitovati na turniru

Endi Marej, idol britanskog naroda koji je naklonjen tenisu, nije mogao da se oprosti od Vimbldona zbog odluke koju je prošle subote donela Ema Radukanu, na dan kada je trebalo da debituju kao par u mešovitom modalitetu.

Raducanu se osjećao ukočeno na mišićavom nivou i odlučio da se izbriše sa takmičenja kako bi sačuvao svoj stas za 16. kolo u singl remiju. Dobio je mnogo kritika zbog toga. Izgubila bi u nedelju od nepoznate Lulu Sun.

„Nisam imao dobar osećaj i morao sam da odredim prioritete u svom telu. Mislim da bi mnogi igrači uradili isto.“ Doneo sam pravu odluku“, tvrdi on.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.