Granoljerovi i Zebaljos idu u četvrtfinale Vimbldona bez ispuštanja seta

Granoljerovi i Zebaljos idu u četvrtfinale Vimbldona bez ispuštanja seta

Špansko-argentinski par, finalisti u dva od poslednja tri izdanja, pobedili su Báez i Brown u dva seta

Marcel Granollers i Horacio Zeballos nastavljaju da kucaju na vrata ‘Grend slemova’ sa ciljem da podignu titulu koja im izmiče.

Špansko-argentinski par, Polufinalista Rolan Garosa, gde su stigli kao broj 1 u dublu, plasirao se u četvrtfinale Vimbldona u ponedeljak, pošto je pobedio Sebastijana Báeza i Dastina Brauna 6-3 i 6-3.

Vrhunsko seme na žrebu, Finalisti u izdanjima 2021 i 2023, još uvek nisu izgubili nijeo nijes set na turniru i sveži su u penal rundi. Nije iznenađujuće, nisu igrali drugo kolo zbog povlačenja zbog povrede duela koji su formirali Nikolas Mahut i Skender Mansuri.

Marsel i Horacio formiraju malu porodicu ovih dana na Vimbldonu gde dele kuću nekoliko metara od padina All England Kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.