Albert Ramos, Javier Barranco, Miguel Damas i Yvonne Cavallé-Reimers, ITF i Challenger titule nedelje

Albert Ramos, Javier Barranco, Miguel Damas i Yvonne Cavallé-Reimers, ITF i Challenger titule nedelje

Za Ramosa i Baranco pobede na ATP čelendžeru

IŠpanski tenis je ubrzao svoj Pobednički tempo na strujnim kolima ITF, ATP Challenger i WTA 125. Ove nedelje osvojene su četiri titule. Dvojica od njih, ATP čelendžer.

Počinjemo prebrojavanje sa ITF Žene. U 75k Monpelje (Francuska), četvrtfinale Nurije Párrizas-Díaz. U 35k od Rim (Italija), Šarlotovo polufinale u singlu Martinez i, u dublu, Ivonina titula Cavallé-Reimers (29. njegov). U 35k od Getxo, Lucijino finale Kortez i Anđelino polufinale Fita. U 15k od Mogyorod (Mađarska), druga profesionalna titula Kristine Díaz Adrover, sa 6-4, 1-6 i 6-3 slovačkom Meri u finalu. U 15k od Galati (Rumunija), Sarino polufinale Dols i u 15k od Monastir (Tunis), Noelijino finale Bouzó i Bertine odaje Passola.

U muškom ITF-u, u 25k od Getxo (Vizcaya), Migelova individualna titula Dame (njegov treći), sa 6-0, 6-7 i 6-0 za Rusa Ivana Gakova u finalu. Takođe Bendžamin polufinale Zimski i Maksovo četvrtfinale Alcalá i Jovan Echeverría. Maksovo finale u dublu Alcalá i Alex Martí i Mikel polufinale MartinezTomas Currás i Alehandro Turriziani. U 15k Monastira (Tunis), Polufinale Gabrijela Elicha i Serhiovo četvrtfinale Uliиici.

Na Čelendžer kolu, u 75-oj Brašovu (Rumunija), naslov Havijera Klisure (prvi čelendžer), pobedivši Portugalce Gastao Elijas 7-6, 6-2. U 75-oj Modena (Italija), osmi čelendžer singl za Alberta Ramos (6-4, 3-6 i 6-2 za Arnaboldi) i četvrtfinale za Oriol Kamen. Konačno, u 50-oj Troje (Francuska), Martinovo četvrtfinale Landaluce a Bruno u dublu polufinale Pujol.

Foto Pravi klub Jolaseta

U prethodnoj nedelji stiglo je još titula u muških 25k od BakioAleks Martinez u polufinale je ušao i Migel Dame Odaje. U dublu, Džonova titula Echevarría (njegov drugi), Alejovo finale Sánchez i Bendžamin Zimski i Injakijevo polufinale Goatherd i Antonio Prat.

U 25k od Bourg-en-Bresse (Francuska), Polovo četvrtfinale Martin. U 15k od Kamen (Nemačka), Rafaelovo četvrtfinale Levo. U 15k od Tanger (Maroko), Mariov kraj Gonzalez i Mario dubl polufinale Gonzalez i Anđeo Ratnik.

Na ITF ženskom kolu, u 75k Staré Splavy (Češka Republika), polufinale u Guiomaru Maristany i Ivonin dvojnik Cavallé-Reimers. U 15k od Alkmar (Holandija), Četvrtfinale Kristine Díaz Adrover i u 15k od Banja (Bosna), Lucijino četvrtfinale Natal i Klaudija Hoste.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.