Karlos Alkaraz: „Moram da se popravim i da prekidi što manje traju“

Karlos Alkaraz: "Moram da se popravim i da prekidi što manje traju"

Španac je na zaključku priznao da je bilo trenutaka kada nije video rupu kroz koju bi napao Humberta

Karlos Alkaraz Sa zadovoljstvom je prošao u četvrtfinale Vimbldona drugi put zaredom pošto je pobedio Ugo Humberta u četiri tesna seta.

Zabavu. „Bio sam fokusiran tokom cele utakmice. Počeo je bolje da igra u trećem setu i nisam našao svoj ritam sa servisom jer mi ga je Ugo pročitao, ali i šuteve“.

Prekid veze. „Prekidi veze su i dalje tu, druga stvar je da uvek nastavim da se borim. Ono što moram da poboljšam je da ovi prekidi traju što je manje moguće. Humbert je dosta podigao nivo u trećem setu“.

3-4 i 0-40 u četvrtom setu. „Nisam znao gde da igram sa njim jer je imao neverovatan trenutak sjaja jer je uvek bio na mestu. Vratio se veoma duboko i pogodio pobednike povratka. To me je učinilo nervoznim što ne osvajam poene na svoj servis. Pogledao sam klupu i rekao im da ne znam šta da radim u tom trenutku. Rekli su mi da nastavim da igram.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.