Zvezde gledaju: Patrick Mahomes voli Alcaraz & Tiafoe; Metju Mekonahi nazdravlja Kolinsu na Vimbldonu

Zvezde gledaju: Patrick Mahomes voli Alcaraz & Tiafoe; Metju Mekonahi nazdravlja Kolinsu na Vimbldonu

Prva nedelja rezultata na Vimbldonu napravila je talase među A listom.

Prva nedelja na Vimbldonu napravila je talase među A-listom: Kako je lil Vejn iskreno cenio Jelenu Ostapenko nastavio je da cveta, trostruki šampion Superboula Patrik Mahomes i glumac Metju Mekonahi takođe su uživali u akciji na travi.

U okviru posete Evropi koja je uključivala i koncert Morgana Valena u Londonu i posetu Eraz turu Tejlor Svift u Amsterdamu, Mahomes i njegova supruga Britani zalepljeni su za sedišta na Centralnom terenu skoro četiri sata igre između Karlosa Alkaraza i Frensis Tijafo u trećem kolu u petak u All England Klubu.

Alkaraz se oporavio od pobede u dva seta na jedan za pobedu od 5-7, 6-2, 4-6, 7-6(2), 6-2, produživši svoj rekord od pet setova na Grend slemovima na 12-1. I trostruki MVP SuperBoula Mahomes, koji zna ponešto o usponu do prilike u kvačilu, otišao je na X, nekadašnji Tviter, da pohvali napore parova.

Pročitajte još: Lil Vejn prihvatio teniski poziv Jelene Ostapenko: „Ima da se povuče“

Mahomsova poseta All England klubu takođe je uključivala ponovno okupljanje sa Nikom Kirgiosom, koji radi na turniru kao komentator. Njih dvoje su deo investicione grupe (zajedno sa Naomi Osakom i muzičarkom Kygo) u Klubu pikbola u Majamiju, profesionalnom timu u Mejdžor ligi Piklibol – a Kirgios je brzo prozvao njihovo zajedničko interesovanje.

„Zadovoljstvo brate.. Hajde da uskoro odigramo malo krastavčića“, napisao je Kirgios na Instagramu.

Pogledajte ovaj post na Instagramu

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

U međuvremenu, Danijela Kolins našla se kao poslednja meta jednog od najvećih ljubitelja tenisa u Holivudu, glumca Metjua Mekonahija.

Posle sezone na šljaci u kojoj je Ošamućen i zbunjenZvezda je bila priključena na rezultate Novaka Đokovića i Tomija Pola, između ostalih, Mekonahi je usmerio pažnju na to da pohvali Kolinsa u njenom najboljem trčanju na Vimbldonu. Finalista Australijan opena 2022. godine, koji se povlači iz tenisa krajem ove godine, prvi put je prošao u četvrto kolo u All England klubu.

Pročitajte još: Metju Mekonahi krsti Novaka Đokovića ‘GOAT’ posle epova na Rolan Garosu iza leđa

„Danijela Kolins je jedna od tajno velikih sportskih/životnih priča 2024. godine“, napisao je glumac na X, nekadašnjem Tviteru. „Veliki dokaz ‘prvi put je poslednje’ mentalno stanje.“

Koji zvezdani povici čekaju najveće zvezde tenisa u nedelji 2?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.