Podrška Bautiste i Pepa Gómeza: Osnivač Fevera prati teniserku na Vimbldonu

Podrška Bautiste i Pepa Gómeza: Osnivač Fevera prati teniserku na Vimbldonu

Mladi preduzetnik osnovao je svoju kompaniju sa 19 godina i dostigao je vrednost od 1 000 miliona evra

Roberto Bautista završio je meč trećeg kola Vimbldona i oduvao poljubac u nebo. Pobedu je posvetio svojim roditeljima, Hoakinu i Esteru. Iskusni teniser se peti put kvalifikovao za 16. kolo velike trave.

Sa 36 godina održava ambiciju da pobedi i povrati poziciju u eliti reketaša. Bautista, polufinalista 2019, živi nekoliko metara od All England Kluba sa svojim trenerom, Pepeom Vendrellom.

Na njegovoj klupi stoji dobro poznato lice na poslovnom nivou. Ovo je Pep Gómez, njegov školski drug iz srednje škole u Castellónu i osnivač sa 19 godina Fever, platforma za planove za razonodu, koja je postala svetski lider u svom sektoru. Njegova tržišna vrednost od 1.000 skočila je na milione evra, piše magazin Forbs.

Roberto i Pep ne samo da su delili časove već i nagrade jer su se poklopili na svim gala večerima u Kastelonu. Jedan da pokupi trofej za sportistu otkrovenja, a drugi za mladog preduzetnika. Gómez je osnovao Reby, koji je posvećen projektovanju električnih vozila za zajedničku upotrebu i lider je u mikromeljivosti na jugu Evrope.

Infekcija koja mu nije dozvoljavala da nosi cipele

Bautista sleteo u London sa infekcijom desnog stopala koja mu nije dozvolila ni da obuиe cipele.. Kako dani odmiиu, kontrolisao je situaciju zahvaljujuжi nedelji antibiotika i krema. Ove nedelje traži četvrtfinale protiv Tomija Pola.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.