Outfit of the Day: Mirra Andreeva istupa na „čudesno veče“ sa Balmainom u Londonu

Outfit of the Day: Mirra Andreeva istupa na "čudesno veče" sa Balmainom u Londonu

Sestre su zaradile vrhunski pečat visoke mode u vidu selfija na crvenom tepihu sa kreativnim direktorom Olivijeom Rusteingom.

Trčanje Mira Andreeve na Vimbldonu je možda završeno, ali ona i dalje uživa u prizorima i zvucima Londona tokom Šampionata.

Ovaj 19-godišnjak pridružio se velikoj sestri Eriki Andrejevoj na „čudesnoj večeri“ dok su u petak prisustvovali specijalnom koncertu Diznijevog kralja lavova u Rojal Albert Holu.

POGLEDAJTE: Daniilu Medvedevu nije bilo u redu odežda Džona Mekinroa „ideja“ u urnebesnom videu

Revija je takođe bila proslava saradnje visoke mode između Diznija i Balmaina – obeležena objavljivanjem ekspanzivne kolekcije ograničenog izdanja. Obe sestre Andreeva savršeno su razumele zadatak, iskoračivši sa stilom noseći uklapanje od glave do pete iz francuske luksuzne modne kuće.

„(It) je bilo zadovoljstvo provesti (the) veče na projekciji 30.godišnjice animiranog klasika Kralja lavova“, napisala je Erika na Instagramu, dok je Mira podelila: „Najduhodesnije veče… Hvala ti!“

Mira Andreeva istupa u Balmainu na 30.

Mira Andreeva istupa u Balmainu na 30.

Mirin trikotaža je istakla nijanse plave boje u zakopčenom kardiganu i odgovarajućoj rasplamsanoj mini suknji, kao i Balmainovu plavu B-Buzz torbicu prekrivenu rajnstonom. Upotpunila je fit crnim kožnim Meri Džejn ravnim, i „Vimbldon“ temom manikira.

Erika, 20, bila je savršeno na temi sa izgledom iz Balmainove zavidne saradnje „Kralj lavova“, ljuljajući zebra-print žakvard-pleteni kardigan sa odgovarajućom mini suknjom i crnom kožnom B-Buzz torbom.

Izgled parova zaslužio je vrhunski pečat odobravanja u petak uveče – u vidu selfija na crvenom tepihu sa Balmain-ovim kreativnim direktorom Olivijeom Rusteingom.

Erika Andreeva u Balmainu x Kralj lavova u Rojal Albert Holu.

Erika Andreeva u Balmainu x Kralj lavova u Rojal Albert Holu.

Na nesreću sestara rođenih u Sibiru, ostatak njihovog puta u London biće jedan koji će zaboraviti kako su obe izašle pre druge runde u singlu.

Erika, rangirana kao broj 101 na svetu, borila se kroz kvalifikacione runde da dođe do glavnog žreba po prvi put u karijeri. Međutim, ona je u drugom kolu bila kratka protiv Done Vekić, koja je ublažila pobedu od 6-2, 6-3 na Terenu 9.

Mira, koja sedi na novom plasmanu karijere broj 23, plasirala se prošle godine u četvrto kolo na nezaboravnom debiju na Vimbldonu. Međutim, ovog puta nije mogla da ponovi magiju, iznenadila je u prvom kolu još mlađu Brendu Fruhvirtovu (17) koja je pala na Čehinju 1-6, 6-3, 6-2 prvog dana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.