Đoković – Rune: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Đoković - Rune: raspored i gde gledati Vimbldon na TV-u i onlajn

Srbin i Danci suočili su se pet puta sa povoljnim bilansom za drugo Svetsko prvenstvo sa tri pobede

Novak Đoković nastavlja svoj put na Vimbldonu čvrstim korakom. Opet je Srbin ispustio set i morao je da pati u taj-brejku u četvrtom u svom meču trećeg kola protiv Australijanca Aleksej Popyrin. Australijanac je znao da otvori ranu u prvom setu gde je bio superiorniji od Srbina. Međutim Đoković je uspeo da se vrati sa meča i da se vratimo u 16. kolo trećeg Grend slema u sezoni.

Njegov sledeći test će biti protiv Poljaka Holger Runebroj 15 na svetu. Oba igrača su se pet puta suočila sa povoljnim bilansom za Srbina sa tri pobede i dva poraza. Danci, finalisti ove godine u Brizbejnu, dolazi od patnje u svom duelu trećeg kola protiv Francuza Hejlisa, gde je Rune odneo pobedu u pet setova nakon što se vratio iz dva seta naniže, tako što je 1-6, 6(4)-7, 6-4, 7-6(4) i 6-1.

Danci već zna kako je staviti Novaka Đokovića na konopce, kojima u svim njihovim sukobima uspeo je da osvoji bar jedan set. Njihov duel u 16. kolu Na Vimbldonu biće njihov Prvi licem u lice na travi.

Kada je 16. kolo Vimbldona između Novaka Đokovića i Holgera Runea?

Meč između Novaka Đokovića i Holger Runea u 16. kolu Vimbldona biće odigran na Ponedeljak, 8. jul u Raspored tek treba da bude utvrđen.

Gde gledati 16. kolo Novaka Đokovića i Holgera Runea na TV-u 2024?

16. kolo Vimbldona između Novaka Đokovića i Holger Runea može se videti kroz Movistar Plus+ preko svojih #Vamos i Movistar Deportes kanala.

Gde pratiti vimbldon 2024. kolo 16 online sa Đokovićem?

Sve što se dešava u 16. kolu Vimbldona Može se pratiti MARCA.com sa živima, hronikom i izjavama protagonista.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.