Centar terena izbio, a Novak Đoković „šutira“, dok Engleska osvaja dramatično četvrtfinale Euro 2024

Centar terena izbio, a Novak Đoković "šutira", dok Engleska osvaja dramatično četvrtfinale Euro 2024

Tišina, molim vas.

To je bio cilj koji se иuo oko kontinenta.

Kada je Trent Aleksander-Arnold postigao pogodak za pobedu Engleske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Dizeldorfu, u Nemačkoj, nije trebalo mnogo vremena da se jubilej čuje na jugozapadu Londona. Uključujući i centralni teren:

Turnir je prethodno saopštio da engleske Igre na Evropskom prvenstvu 2024. godine neće biti prikazane na ekranima na terenima, iako se često sukobljavaju sa tenisom i fudbalom je omiljeni sport u zemlji. Ali, ukoliko „All England Club“ ne odluči da vodi svoj događaj kao Masters, gde su mobilni telefoni zabranjeni, ništa ne bi moglo da uradi po pitanju pokrovitelja koji uživo strimuju meč.

Slavlje je nakratko prekinulo meč Novaka Đokovića sa Aleksejom Popirinom, ali izgleda da igračima to nije smetalo. Veoma svestan šta se dešava u kopnenoj Evropi, Đoković je primio fudbalski udarac iz senke, koji je Popirin pokušao da „spasi“.

„Mislim da igrači znaju šta se dešava“, rekao je komentator.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.