Vimbldon stao da proslavi prolaz Engleske u polufinale Evropskog prvenstva

Vimbldon stao da proslavi prolaz Engleske u polufinale Evropskog prvenstva

Đoković je vodio 4-1 i 30-30 u drugom setu kada su domaći navijači saznali za pobedu njegovog tima nad Švajcarskom na penale

Vimbldonski centar je jednog dana bio puniji ove subote uživo sledi meč trećeg kola između Novaka Đokovića i Alekseja Popirina.

Meč je bio veoma uzbudljiv jer je Australijanac osvojio prvi set protiv sedmostrukog šampiona turnira. Međutim navijači su čekali na svojim mobilnim telefonima da saznaju ishod četvrtfinalne utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu između Engleske i Švajcarske.

Bivši je pobedio u izvođenju penala dok je Đoković je bio spreman da se vrati rezultatom 4- 1 i 30- 30 u drugom setu.

Utakmica je zaustavljena na nekoliko sekundi zbog ovacija koje su doživele na terenu da proslavi prolaz svog tima u polufinale kontinentalnog turnira.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.