Madrid domaćin RPT – MARCA U16 i U18 u Gradu reketu

Madrid domaćin RPT - MARCA U16 i U18 u Gradu reketu

Dvadeseta runda najstarijeg trening kola u Španiji

LVeličanstveni objekti Grad galame, u Madridu, biće domaćin U16 i U18 testova koji odgovaraju XXIX RPT National Circuit – MARCA Young Promises U16 & Junior Cup by Wilson, koji će se odvijati od Od 15. do 21. jula (kvalifikaciona runda 13 i 14), u organizaciji Profesionalna registracija tenisa uz podršku Reala Federacije Špansko prvenstvo u tenisu.

Natpisi će se zatvoriti sledećeg ponedeljka, 8. jula u 21h i može se obaviti preko novi sajt Kola.

Profesionalna registracija tenisa, najstariji i najveći promoter Juniorski tenis u Španiji, organizuje od 1995 RPT National Circuit – MARCA by Wilson koji će se računati u svom XXIX Uređivanje pomoću 74 turnira širom Španije, uz podršku Kraljevske federacije Љpanac tenisa i saradnje HdI, NH hoteli, NutriSport, ICI Sports University t APE sport.

Ove godine više od 6.000 igraиa.

Ovaj događaj je dvadeseti kalendar 2024.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.